3/14/13

Pulau Redang - 03/03/2013 - Last day

hari terakhir..no snorkeling,
just amik2 gambar,tengok keindahan alam.
check out pukul 10 pagi.sementara tunggu feri yang memeningkan itu datang,kite orang bersantai-santai di tepian pantai..weehuuu!

sempat lagi cari bekalan makanan yang kite orang bawak dua hari lepas,hehee

ini, bot yang bawak kite orang ke feri..

bye-bye redang! jumpa lagik! erk! tak nak pergi lagi, tak sanggup nak hadapi pening-pening tuh..huhhu

ku merenung masa depan di pantai.LOL

hehhhe..opismates jek..pangkat kakak je..heheh

time nak balik ni, get ready nk pening..huhuhuh..

ni lah perodua rusa yang memberiku pengalaman drive dari shah alam ke kuala terengganu,terima kasih yek?kalau nak sewa sekali lagi, jangan harap nak lagi! cam bawak lori! hahaha











itu sahaja entry ku pasal Redang..hihih..simple, takde nk taip panjang-panjang.
sebab takde idea! bye2! nak sambung buat kerja! uhuhuu

No comments: