6/26/12

Entry sedih untuk saya..

Entry sedih pagi ni..actually nenek aku dah lama tak sihat since aku form 3 lagi, time tuh aku pun same-same sakit. aku panggil nenek aku wan.

tak tahu macam mana,wan aku sakit secara tiba-tiba,dia tak boleh bergerak & dan start sakit sampai lah sekarang.dulu badan nye berisi sangat,sekarang makin kurus yang sangat-sangat mendadak.

ape yang aku sedih, mak aku bagitahu yang nenek aku kena potong kaki,memang terkejut because before this wan aku dah kene potong 3 jari kaki dah.

wan aku sangat baik orang nye,since aku masih kecil aku mesti ikut wan aku kena mana je dia pergi.
bayar bil,pergi bank ambil pencen, jalan-jalan pusing malaysia,jalan-jalan cari makan, mesti wan aku bawak aku sorang.yelah, aku kan cucu sulung, dorang cakap cucu kesayangan.

lagi pun, aku cucu dia yang paling dengar kata,paling tak lawan apa dia cakap.
aku tak pernah kena marah langsung dengan wan aku! hebat kan?huhu..

sekarang bila wan aku sakit macam ni, aku tak dapat teman dia kat hospital, sebab aku dah tak rapat dengan wan aku since aku start masuk kolej kat melaka,sambung belajar kat uitm sampai lah aku kerja kat shah alam.but i still love her soo much!

semalam kaki nya dah dipotong, aku tak dapat bayangkn macam mana keadaan itu,seriously aku sedih dan hanya mampu berdoa pada Allah supaya kesihatan nya bertambah baik dan beransur pulih.

saya post pasal wan saya di facebook, ramai bagi kata-kata semangat.Alhamdulillah!
thank you so much for you concern guys :)





p/s : happy Tuesday guys :')