6/12/12

yeay! dapat nombor 9! haha

hi morning guys! lama tak update,
last update pun entry yg aku masuk contest teka duit dari MK syahir blog

yang paling tak sangka, aku dapat top10, haha..
aku orang yang kesembilan teka paling tepat! haha.

sje nak eksyen skit, kalau bab teka-teka ni, aku memang hebat ok!
dulu pernah menang hamper, sebab teka kacang taw! haha ( tetibe pulak nak berlagak,mentang-mentang dapat teka hampir betul )..huhu

 mesti tak caya aku top10,tak pe-takpe,aku tunjuk bukti nya..LOL
tengok link ni! hohoh~

klik sini! klik sini! klik sini lah!!





p/s : saje nk kecoh.ada?ada? tak de kan? wakakaka! Bye!