6/1/12

facebook saya akan di blocked!

assalamualaikum wbt.
morning semua..
ok topik yang aku nak tulis hari ni adalah berkaitan dengan facebook..
yeah,facebook..boringg kan..kenapa tak cerita sal lain, balik-balik facebook.
kalau kat facebook tuh, aku ni memang pengelike tegar, ada je post, konfem aku like.
so,semalam,aku over sangat like post orang lain,tetibe facebook bagi warning..
giler lah! siap pesan, kalau aku like lelaju lagi, aku akan di-blocked! haha! lawak giler..
tak caya?
jom usha photo ni! bye! hoho~

nampak tak?pelik ni..facebook kan sinonim dgn 'LIKE' takkan nk like lelaju pun kena blocked..huhu

luahan hati di facebook.LOL :P




p/s : itu aje! esok kerja even cuti umum! yahuu! suke! byeee~ :D