5/22/12

form 1 & form 2 yang skema!

hai hai!dah lama actually, kawan aku tagged photos ni kat facebook!
ni photos masa aku from 1 & from 2, soooooooo skema ( so dilebihkan,tanda sangat-sangat skema lah tuh)..

form 1, still pakai baju putih lg, even time tuh dah jadi pengawas,time tuh still pengawas percubaan!
time ni, siap bersongkok lagi, yelah, pengawas percubaan, nanti kalau tak buat gaya skema, tak dapat jadi pengawas betul ( ohh no, confirm cikgu2 ku di fb, cakap aku berpura-pura baik ketika itu!,LOL )..

bila dah masuk form 2, haha! ni lawak, kekonon nak nampak HAPTODATE lah sangat kan, bila, buat gaya rambut belah tengah ala-ala kumpulan westlife bagai, haha! maluu gila lak biler tengok ni!
tak padan dengan skema! hihih~ form 2,ramai gila pengawas dalam kelas,tapi dalam kelas ni lah yang paling bising,hahah! nampak sangat students tak takut dengan pengawas or pengawas pun join sekaki buat bising! hihii~

aku berdiri dua dari kanan! nampak sangat pendek kena barisan tepi jek! LOL

hoyeah, dah tinggi skit sebab dapat berdiri tengah-tengah sikit,rambut belah tengah! hahah!kacak kan?LOLOL ;p




P/S : apa gelak-gelak??korang ada? hahahah! LOL ;P