5/5/12

Heading to Singapore..

Assalamualaikum.. happy saturday semua.
harini aku still kat office lagi, kerja..
yes, saya suka kerja hari sabtu, because time ni, rasa enjoy and relax je.
kira cam santai skit lah compare hari biasa yang ramai officemates kat sini..

by the way, malam ni, pukul 10.30pm, we all nak bertolak pergi  singapore, naik train,
i never got experience tidur dalam train, so, nak rasa macam mana keadaan tidur dalam train,
comfortable or not.
just wait & see this night.
doakan, aku selamat pergi dan balik.
tak lama pun pergi, dua hari satu malam je.

nak pergi singapore sebab nak pergi universal studio tuh je actually.
so guys! happy weekend! enjoy holiday!

bye2! As salam!
nanti nak upload photos! hehe!

tiket dah beli! Alhamdulillah..


p/s : enjoy the singapore's time! forget the problems! balik nanti baru sedut balik semua masalah!