4/26/12

beautifulnara & Shahabudeen jalil - please vote!!

aku nak menang ipad3! sebab tak pernah ada product from apple!giler kesian statement.

so, i am so excited nak join, contest ni! harini aku dah vote untuk blog beautifulnara & blog Shahabudeen Jalil
korang yang lain, sape nak join sila klik link ni Digi WWWOW AWARD ..
mana lah tahu, hadiah ipad3 tuh boleh jadi milik aku or korang-korang yang join! kalau tak dpaat bukan rezeki lah tuh kan, hehe!

jom sama-sama vote!
boleh menang hadiah! :)






p/s : pada abang nara yang kacak & abg shahabudeen yang baik hati,kasi saya menang ok! haha

Alhamdulillah..

good morning everybody..have a blessful thurdays, sekejap je pejam celik pejam celik, dah nak masuk bulan mei,bulan mei ni genap lah, aku dah masuk alam pekerjaan ni dah satu tahun.

Alhamdulillah,bersyukur pada Allah s.w.t even hidup aku ni selalu ada banyak cabaran dan dugaan, tapi aku berjaya hadapi dengan hati yang tenang, even kadang-kadang penuh dengan emosi yang tidak dapat dikawal.

yes, i am a normal human being, for sure,i have a emotion to controll, kadang-kadang emosi aku  tak dapat dikawal,boleh buat aku rasa serabut, tak tenteram, dan lebih suke ketenangan dalam hidup.

honestly, aku suka balik rumah,i mean balik kampung kat pahang,entah, when u jumpa your family,korang akan rasa seronok.balik kampung, hati rasa gembira,dan borak-borak dengan mak ayah, rasa tension tu hilang, sebulan sekali pasti aku balik rumah jumpa family!

so, nak jadikan cerita,hampir nak masuk satu tahun kerja ni, Alhamdulillah, i got my own asset, aku tak nak nak cerita details pasal ni, sebab i think, it is not suitable time to share, nanti bila betul-betul dah bersedia,aku akan post kat sini, for sure lah kat sini, because my blog tempat aku nak share everything.

by the way 20/4/2012 hari pasti tidak ku lupa!
Alhamdulillah! terima kasih semua! :)


p/s : 3/5/2012 genap setahun jadi pekerja..huhu