4/25/12

bukan semua orang suka kita..


Two days ago, I got some negative comments from an anonymous,because I knew u are the same person yang hantar banyak kali ni pada komen tuh & I already deleted the comments. sorry! bukan sebab tak boleh terima kritikan, tapi atas dasar professional sebab tak suke my blog dihiasi dengan kutuk-kutukan ni!


Satu lagi, for me lah, if kite tak suke somebody,even dalam facebook pun,sebab over sangat upload photos & or something else,tak perlu terus nak hentam dia, by the way for the special case tak pelah, kita just nak bergurau dengan kawan-kawan kita for example ‘ eh kau, upload photos banyak giler, penuh home aku,hehe’ itu kawan-kawan kite, & kite just simply assume as a joke.

tapi kalau orang yg kita kurang kenal hanya dalam facebook,menunjuk-nujuk kau nak makan,nak minum,nak solat pun nk bagitahu kat fb,annoying jugak,tp aku diam je, takde lah aku terus nk komen kat orang tuh cam kutuk-kutuk, because I knew different people have their own fb to share about,lantak dialah kan,even kite rasa tak suke.

Ok, actually I can accept what ever so said on me! And I would like to apology from bottom of my heart about my writing sampai U bagi ‘kritikan membina’!

Now, I am realized yang sometimes my words affects some people who read my blog! Thank you so much sebab sedarkan saya sebab tulis word kat blog ni sampai U ni naik nyampah!
Saya terima kritikan itu, by the way! Kalau dah menyampah, jangan bukak lah ye, berjuta-juta lagi blog yang menarik kat dunia ni kalau U nak bukak!

Kalau setakat nak tulis komen bg kritikan membina takpe, aku boleh terima, tapi kalau sampai nak kutuk-kutuk bagai, rasa macam tak perlu!
Yelah, guna anonymous,gambar tak letak,nampak cam berani betul mengomen bukan main panjang lebar lagi tulis!

Nanti jangan lupa,kalau ada blog,letak lah link sekali, leh gak nk try blogwalking,nak tengok jugak blog anda tu ye, yelah, biasa orang banyak komen negative kat orang lain, for surelah U punya blog tuh lagi gempak!

Aku pun pelik sepanjang aku blogging, ni first time dapat komen cam ni, tak tahu apa salah aku,sampai kene cam tuh, nak kata gi blog orang lain & tinggalkan komen carut-carut or kutuk orang rasa nya takde!

By the way! Pada anonymous tuh! Terima kasih atas kritikan membina tuh,tapi kalau nak komen, jangan ikut sedap jari je taip, sebab sekali kite kutuk orang! Ramai lagi yang akan kutuk kite nanti! Hava a good & blessful day! 







p/s : bukan semua orang suke kita.ingat tuhhh!