1/17/12

thank you!

Hai guys!
Firstly,aku sangatlah excited & happy giler,sebeanarnya sedikit terkejut,huhu because my blog terpilih sebgai blog review from blogslucumenarik,best giler weyh!

Yelah,blog tuh sangat-sangat mendapat sambutan yang hangat giler ( hot lah katakan),mana lah nak compare dengan blog aku yang suam-suam kuku nie,hehe

I knew his blog owner called khalis, rajin datang my blog & komen.

Tak sangka my blog terpilih jadi bahan post from him.haha..
this is the entry,please klik here

Thank you,khalis!

This is my ‘birthday surprise #3 ‘haha..
OMG! I AM SUPER EXCITED LAH! :)




this is the entry*maluuuuuu* :P

Pada yang belum view blog khalis ni,sila KLIK SINI SAYANG-SAYANG SEMUA Hehe*promote jugak*



this is a banner from blogslucumenarik.blogspot.com






p/s : Ops sorry,because aku ni,kalau happy sangat memang akan jadi orang tersangat-sangat lah over excited!hihihi.tapi kalau ada yang tak puas hati tuh,just two word..kau ada? :P

Birthday suprise #2

morning..tadaaa..haa baru dapat update yang ni lak ye.
yang ni pulak my photos for birthday suprise kat rumah

Oh seriously, aku sangat tersipu2 malu time ni.
Terharu sesangat pun ada..Bertuah nye badan kan*tangandidadamatakeatas*lololol~

At the same day, i got two delicious cakes from secret recipe for my birthday.
Such a glory and wonderful day guys.haha
That's why i am really thank to god because i've born on 11january not from another date..hehe

I am so lucky especially sharing same birthday with super duper popular singer in malaysia,yeay man!
Siti nurhaliza..haha.*sila jangan jeles*
Itu saja for this post.! :)
Thank you so much!*sambil buat muka senyum kerang busuk* heheh..
sila abaikan my messy look dalam photos nie,yelah duk dalam rumah,suprise lak tuh,mana ada masa nak ber'handsome2 bagai,lalaa~
selekeh sikit! LOL!

Tiup lilin kena cover sikit,kot-kot sembuq lak my saliva! oh noooo!
cover-cover takut meleleh lak air liur masuk kek.hehe
yeaaah man! 23 suda! kahwin kahwin! hoho*tetibe*

 
p/s : bulan january ni mood birthday jek..hehe..please february dont ever come too fast! #LOL :p