11/19/12

Goodbye Goodyear



Entry kali ni..aku nak share skit lah..my experience masa aku kerja kat goodyear..aku kerja sini as customer care consultant..seriously ak memang tak sangka cam ne aku leh masuk CSD.awal2 dulu rasa susah kot kerja ni..sebab nk kena deal dgn customer..ada dpt pujian,makian membuatku rasa kosong kosong*tetibe*..aku kerja sini tak lama,start bulan january smpi lah 5hb october bulan lepas aku tinggalkan company ni..kat sini seronok..
sebab call centre nye x byk kerja.hihi..hari2 aku suke datang opis..balas email customer,answer call..whole day boleh main youtube n facebooking je kan..hahha..tp kalau seronok..kenapaku harus pergi..ni sume sebab aku nk dptkn experience baru ( sighhh..)


my ex-CSD team,ada lagi, tapi time ni ada yang cuti
last working day received chocolate & wish card..hikhik~
I have to move on..takkn aku nk stay kat sini lama2.aku kne improve diri aku..tp sepanjang  9bulan kat sini..aku seronok..aku dah boleh belajar how to attract people..how to deal with people..korang ingat senang CSD ni..kena byk bersabar..sebab tuh..bila aku da join company bru..aku boleh adapt dengan situasi ni..bila org call & bising2,aku dah boleh control the situation..klau dulu2 masa aku kat first company aku dulu kat shapadu..asal orang da bising..aku dah tak boleh buat kerja da..yelah sah2la menggelabah kan..huhu..itu lah..sume nye dah jadi memory..bos aku tak rela nak kasi aku pergi..tapi demi nk dapatkan experience..aku mmg kena pergi..ak nk belajar benda baru..tak mahu stay pada tempat yg sama terlalu lama..once bila aku da get all the experiences yang a ku nak..insha allah i will stay longer n tak nak cari2 kje lain lagi da..huhu..good bye goodyear.. goodbye goodyear CSD..gonna miss u guys :')

No comments: