8/3/12

Berbuka Puasa di TGI Friday's Setia Mall

salam semua..selamat berpuasa..harini dah masuk Ramadhan ke 14.
haa, nak citer ,semalam aku pergi berbuka puasa kat luar.
niat asal , nak makan seoul Garden..
alih-alih bertukar 'hawa nafsu' makan kat TGI Friday's..
seriously, dah la mahal,tapi ok lah kan..ni first time aku makan kat TGIF ( malu,huwhuw )
orang cakap tak halal, so,ragu-ragu, tapi semalam siap dorang tunjuk Halal Certificate lagi, so tak perlu ragu-ragu untuk berbuka di sini.Yeay!


selepas makan berkongsi-kongsi,i have to pay RM50! ( melayang RM50 dalam satu malam tuh saja,adehh ).
Actually, portion food kat sini sangat besar,aku makan tak habis,yelah,perut aku kan kecik jek,mana nak abis makan! before makan tuh, hawa nafsu tengok makanan semua nampak sedap.last-last tak habis..sangat-sangat membazir..huhu
ni nak share photos makan kat sana,saje je,bukan niat nak berlagak
sebab ni blog aku, suka hati aku lah! LOL..bye!



muka memasing sebelum tiba nya makanan.LOL
aku makan Chicken & Shrimp Diablo Pasta.harga! RM29.90!*pengsan kejap*
Salad ni sedap,harga RM10++ *bangun dari pengsan* huhu
ni lak Mushroom Soup,yang ni sedap..tak abis,sebab dah kenyang,tak sedap dah,huhu*air liur meleleh balik*
bukti makan kat sini,nanti cakap aku ni tipu lak.LOL








p/s : bulan puasa ni makan kurus aku rasa..huhu~

6 comments:

ndz_an said...

Perut kecik? okey itu TIPU~~~~~ hahaha..

Chenal said...

mahal giler!

NAL said...

berbaloi la walaupun mahal sebab sedap. Lagipun, tak salah nak makan sekali sekala. Yang penting tak membazir. :)

Silent Note said...

untung la buka kat luar...hahahaha...
macam kembar je aku tgk..ye ker?..hahaha

::FAIZ:: said...

nmpk sedap

izzad bahruddin said...

salad tgi best