8/27/12

Tepat Sekali!

hahahaha..nak tergelak biler aku main application kat facebook ni.
memang tepat kena atas dahi sebijik..
application 'TOP SECRET' memang pandai teka perangai aku.
bila aku baca, tetap aku rasa nak tergelak.
actually yang sikap,perangai,kelemahan & kekuatan tuh,aku rasakan memang 100% tepat! haha..

aku memang garang skit ( skit jelah ).tapi baik hati tuh banyakkkkk sangat! hahaha!
malas nak bergaduh tuh memang betul, sebab aku sentiasa amalkan 'redha' je apa orang nak buat, kalau betul-betul bergaduh tuh, memang lama gila la nak baik semula! hikhik~
kekuatan dalaman tuh memang betul, sebab hati aku memang keras skit, haha..hati kering.hikhik~
kelemahan tuh pun betul, aku memang suka ikut kata hati biler buat apa jenis bendaaa..ahhh maluuuu~ semua dah tahu my 'TOP SECRET' LOL.

p/s : ala,ni semua kebetulan je kan..biasa main2 mende2 ni kat facebook..suka suka jek! lalala~

8/9/12

tembak tembak Ramadhan

tajuk pun takde kaitan..saja nak tambah post baru.
lalalal~
lagi pun, aku nak asah balik skil melukis aku..hiih~
best jugak lukis guna paint,even susah nak kawal mouse.
oklah kan! huhuh! jimat kertas dah sekarang, kalau tak, zaman sekolah dulu-dulu,
tiap2 bulan pergi mydin beli satu ream A4 paper untuk melukis..ngeh2! :P

lalalal~


p/s : tu saja post harini! bye! LOL

8/8/12

Wordless Wednesday - Ramadhan

hari-hari camni lah aku kalau bulan puasa ni..huhu

ngantuk!!! cepatlah pukul5!!

8/7/12

Facebook Timeline Officially!

akhir nye,ape yang aku tak nak menjadi juga akhirnye! adoii~
facebook timeline..!!!
susah wo, nak cari cover photo yang sesuai tuk timeline ni..
dah la status-status bagai,ada ke kiri ke kanan.
leceh!
bye-bye facebook lamaaa~ i rinduuu uu~ bye!

takde photo baru nk buat cover..huhu.karut tul!


p/s : Ramadhan ke 18 dah harini..Alhamdulillah :)

8/3/12

Berbuka Puasa di TGI Friday's Setia Mall

salam semua..selamat berpuasa..harini dah masuk Ramadhan ke 14.
haa, nak citer ,semalam aku pergi berbuka puasa kat luar.
niat asal , nak makan seoul Garden..
alih-alih bertukar 'hawa nafsu' makan kat TGI Friday's..
seriously, dah la mahal,tapi ok lah kan..ni first time aku makan kat TGIF ( malu,huwhuw )
orang cakap tak halal, so,ragu-ragu, tapi semalam siap dorang tunjuk Halal Certificate lagi, so tak perlu ragu-ragu untuk berbuka di sini.Yeay!


selepas makan berkongsi-kongsi,i have to pay RM50! ( melayang RM50 dalam satu malam tuh saja,adehh ).
Actually, portion food kat sini sangat besar,aku makan tak habis,yelah,perut aku kan kecik jek,mana nak abis makan! before makan tuh, hawa nafsu tengok makanan semua nampak sedap.last-last tak habis..sangat-sangat membazir..huhu
ni nak share photos makan kat sana,saje je,bukan niat nak berlagak
sebab ni blog aku, suka hati aku lah! LOL..bye!



muka memasing sebelum tiba nya makanan.LOL
aku makan Chicken & Shrimp Diablo Pasta.harga! RM29.90!*pengsan kejap*
Salad ni sedap,harga RM10++ *bangun dari pengsan* huhu
ni lak Mushroom Soup,yang ni sedap..tak abis,sebab dah kenyang,tak sedap dah,huhu*air liur meleleh balik*
bukti makan kat sini,nanti cakap aku ni tipu lak.LOL








p/s : bulan puasa ni makan kurus aku rasa..huhu~

8/1/12

Wordless Wednesday - Raya Special

Raya tahun ni plan nak beli baju warna ni..
ok tak??
Komen?

pandai tak aku lukis guna paint! hehehe! :P


p/s : hari ni dah 12 Ramadhan..Alhamdulillah! huhu!