4/19/12

Teambuilding – lost world of tambun – 14/4/2012

Second day! Fully activities by tambun’s teambuilding commities! Yeaaay, mula la activities yg extreme dan begitu menguji ketahanan mental dan fizikal!* ececeh! We all divided by 4 team! Aku dapat team no3, nama team kite orang – timber king! For sure lah juara! Lalala~


First XTVT – Amazing race! Duk cari2 klu bagai dlm tambun ni! Best! I am so over excited time ni! Kemain sume challenge nak join! Boooo!


Second XTVT – XXX challenge + water confidence! Baru je nak masuk dlm tasik, time ni tak pakai kasut! Jengg! Dapaat hambuan! Hambik kau! Kaki aku terbelah! Mula lah luka! Langsung tak dapat main XXX challenge! Giler sedihhhhh! Teruk lak tuh luka nye! Time ni rasa macam nak jerit2 + meroyan2 kat tepi tasik sebab tak dapat main!!!!!! Gerammm! ( sabar mail, sabar )

Third XTVT – flying fox! Kemain gagahkan diri nak main gak! Peduli lah kaki aku memang tersangat2 lah sakit time ni! Cekal giler hati pakai sport shoes nak main fying fox! Yeay! Dapat gak! Even kaki ni dah mula terhenjut2 tahan sakit! Damn! Sakittt!

Lepas settle ni! Announce team menang! For sure lah team i menang! Timber timber timber ho!!! After abis challenge ni, Orang lain sebok duk gi hot spring lepas tuh, aku??ape lagi ,balik bilik dowh! Kaki dah parah!!! Sedihhhh!!! Padahal before aku nak dating sini, first intention aku, aku nak sgt berendam dalam hot spring,last-.last langsung tak dapat! haha

Malam2, takde ape sangat,karaoke session & prize giving, and balik tdo! Serius xde mood dah nak wat ape2 sebab kaki ni dah tempang! Huh!
Enjoy dah pics for second day!


pose tak nak kalah, buntut gajah pun boleh! pfftt

peluk kepala naga pun boleh!

cantikk pic ni! pandai firdaus amik gambar! haha

bergambo depan tasik yang telah memberi kenangan ' terindah' dlm hidupku'



my team! yg menang tu ok! lalala~

sory! saya over! LOL

tarik pelampung nk main 'cliff racer',time ni one of our task yg kene buat' aku,volunteer nk buat task ni ( padahal memang gila air) okbai!

 si kurus kering tuh ( aku lah tuh) yang berlari cepat2 siap tarik pelampung lagi! lambat sangat lah nak naik atas,hehe

yahuuu! get ready nak turun!!! hihiih~

best!! nampak muka over-excited tuh!

nak siap2 pergi pit-stop lain, muka konon nak nampak cam penat sangat lah! amazing race ni weyh!

sampai final pit -stop,second place jek! ceh! xpe2! yang penting dah juara! hamper besar..huhu

ni time malam nk gi dinner! kaki dah jalan sebelah dah actually! hihi~

dalam hotel,nak bersiap..smart lak aku pakai cmni! okbai!

depan entrace! cantik patung kucing tuh! nk bawak balik rumah! teman tdo! hehe

yeay! satu lagi kat entrance!

yeah! satu lagi! depan hot spring lak!

dan satu lagi! huwhuw! *tutup muka malu* sbb bagi photo sama jek!

tasik time nk buat flying fox & xxx challenge


naga tasik cini! eh silap! naga tasik tambun! kbai!

lama tak guna perigi! so, ada ku kesah korang nak cakap ape?hihi~

yeay! inilah yg ditunggu-tunggu! kene time aku nak masuk dlm tasik! tergelincir dlm air, maybe kene batu kapur kot, terbelah ok! kene urat kaki thats why rasa berdenyut-denyut time nak tidur! serius sakit giler!  

hahah! tak mandi nak rendam kaki! -,-'

secondy day dah habis! esok third day or last day kat sini! orang lain sebuk main waterpark..aku pulak? ermm,malas citer lahh! tengok gambar jelah yek?hihii~

No comments: