4/19/12

Teambuilding – lost world of tambun – 13/4/2012

Last month i pergi bandung,this month pergi lost world of tambun, actually pergi pun sebab ada teambuilding,almaklumlah orang kampong cam aku mana pernah pergi sini.

lalala~ so, first day ni, just check in hotel, dapat 3 wrist bands untuk 3 days kat sini! 
and kekampungan dan kejakunan terselah bila masuk hotel, snap pic! Kampung2 pun, pergi gak! Kau hade? Takde diam! Kbai!

So, layan jela, a few piccas untuk first day ni hoccay! Lalala~

yebedabeduuu~ katil aku belah kanan tu ok! hehe..seronok,sebab tak perlu kemas katil lepas bangun tidur,hehe

3 wristband for three days kat sini! untunglahhh! FREE!! haha


ni baru sampai hotel, lepas tu terus duk atas katil,kekonon nak ngemas barang!

depan hot spring,tak sabar nak mandi hot spring ( tapi langsung tak dapat mandi! ,padan muka aku,kbai! )

ni kolam hot spring, suhu yang ni, panas skit,around 40 celcius,sebab tu takde orang! tapi lagi bagus,senang aku nak pi bergambo,hahaks!

kepura cave,dlm nye cantik,ala-ala dewan tapi bergua,tapi yang tak best, air gua ni duk menitik2 atas baju aku! 


settle first day! actually bukan whole day pun, smpi sini pun dlm pukul7 petang,masuk lost world ni pun, just for ice-breaking session & dinner jek! tunggu hari esok! over-excited!! hihihi~

No comments: