4/5/12

Jejalan Bandung - third day ( 23/3/2012)

alaaaa,third day, photos tak banyak.
takpe-takpe,citer jelah!
third day ni, masa banyak habis kat Pasar baru Trade Centre ( pasar sesak, takde masa nk amik gambar )
pastu, kite orang jejalan kat some factory outlet je!
layan these photos ok! layannn~


ni lah mutiara hotel yang we all stay! dekat je dengan hilton hotel! free breakfast taw! hehe.jimat!

kat pasar baru,just nak tengok telekung jek, bukan tengok, beli sekali,beli kat mak aku satu..huhu

ni,factory outlet for men! tak nampak gaya pun cam orang indo tak?haha

ehem-ehem! ni bukan aku! ni noh hujan! kbai!







third day,kite orang kecapekan skit! penat kot,tapi memang best lah! photos ada banyak,tapi aku pilih yang cantek di mata aku jek! haha! oklah! dah habis untuk third day! tunggu last day! tommorow! kbai! zzzzz...

No comments: