4/5/12

Jejalan Bandung - second day ( 22/3/2012)

erkkk~ dah pagi( pura-pura cam baru bangun tidur ).masa untuk cite second day pulak!
masa banyak habis kat tangkuban perahu time ni! hehe! layan jelah! hahahaks!

apa lagiii! posingg! belakang tuh kawah gunung berapi!

seee! ramai kan orang!!! wuhuuu!

atas gunung ni serius sangat sejuk! lagi sejuk dari aircond office aku!

nampak tak kawah kat belakang! santek kan!!! hehe

hehhe! time ni sanagt sejuk! tahan je!

yeah,sekali lagik! pose berbeza,lalal~

kayu yg dipegang abang azam tuh, serius corak nye memang cam tuh! cantik kan!

gambar lagik! kbai!

gerai-gerai jualan dorang macam perkampungan korea kan?erk! cam pernah gi korea je kekdah nye tuh! lalal~

tengok gunung kat belakang tuh! cantik kan! jangan tengok yang depan! hehe

bak kata ayah ku,kalau gmbr melompat takde,memang tak sah! hehe

posing ala-ala comeyyy,lalal~ kau hade??

tadaaa! kat depan signboard! nanti cakap gi indo, orang tak caya lak! hehe

rendam kaki kat kolam air panas! panas weyh! pura-pura tak panas je tuh!

main lompat-lompat, apa ntah nama nye ni! sangat best!

get ready nak melompat dah tuh!

hoyeah! pusinggg!

posing kat kampung daun - restoran yang sangat famous amous kat bandung ni

memilih menu untuk disantap! hoho~

tadaaaa! inilah makanan-makanannye!


kawasan dalam restoran ni,menarik kan! kampongg snagt! i like! ehhe

lagi sekali! gmbr sama! kbai!

itu,itu! nampak kan!

makan smbil bersila, duk atas tilam lagi,bantal lagi ada! syiok baring!




yeahh! hari kedua dah tamat! lepas tuh, kite orang gi jejalan kat cihampilas street jeans,tak amik photo,sebab malam dan bahaya,ramai sangat pengemis kat situ! lagipun jalan nye sempit! itu sahaja for today! kbai!

sambung hari esok!

1 comment:

Cikgu Fikri said...

wah..
baru bulan jun aritu ktorang pergi..
best gler ar...
tp kwn aku tak berapa rasa best sgt sebab bagasi dia hilang kat airport.. hari last baru dpt...
kesian gler..
oh yer, ktorang tak pergi kampung daun, tapi pergi restoran sapu lidi..
makan kat tengah sawah..
best gler..
huhuhhuu :)


http://cikgufiq.blogspot.com/2012/06/gambar-melancong-ke-bandung-dan-jakarta.html