4/5/12

Jejalan Bandung - Last day ( 24/3/2012)

akhirnye,dah masuk hari keempat kite orang kat sini!cam tak caya je, cepat je masa berlalu..
cepat je duit mengalir-alir habis ,huhu~
last sekali before ke airport,kami ke transtudio!
ala-ala genting gaklah! best! i like dorang punya roller coaster! ( sorry, takde pic roller coaster ).
kira last day ni, dah tak jutawan dah, duit dah banyak habis! huhu..
layannn~

depan transtudio! cam kanak -kanak ribena aku wat muka cam tuh!

tiket masuk! macam touch & go card!

cantikk kan?belakang tuh roller coaster actually!

nak juga tunjuk tiket! kbai!

pergi nonton special action! best!

layan jela gaya pakcik janggut ni! hewhew

beratur before nak naik kapal! beratur panjang giler! naik tak smpi  5 minit! ceh!

cma beser-pura-pura kacak! kbai!

lagi sekali! lama nye beratur!

atas kapal! boringgggg~ hehe

wall climbing! tak nak kalah tnjuk before terjatuh dari atas! hehe ;p

before nak pakai ape ntah nama nye tuh!

beratur panjang juga time nak masuk sini!

macam teater kat sini! haha! tapi best!

cam bebudak je ni game nye! tapi sini ,beratur tak panjang! so layan jela, hehe

bergambar dengan mermaid! wuhuuu!

goood bye transtudio! hehe!








habis sudah! 4 hari 3 malam kat bandung! memang best! rindu nak pergi lagi!
GOOOD BYE BANDUNGG! WELCOME MALAYSIA!  hehehe!



7 comments:

Rtp Farra Arisha said...

me too love bandung! arisha yang stay di jakarta pun suka jalan-jalan ke bandung! you aren't going to bandung supermal ke? di situ lagi seronok..

mr.syazwan said...

Fuuuyooo bukak2 je da last day? Huhh xpe
Nk baca sebelum2 ni punya entri.. Tgk bandung macam menarik je adakah akan ke sana 1 satu hari nnr? Hohoho

Adam Haiqal said...

what can I say...bandung is the best city in indonesia.instead of jakarta..:)

trans studio bandung murah kan tix masuk dia:)
tp klu u beli tiket VIP access,xpyh beratur pjg2..cuma mahal sikit laa..well,we're planning to go there again on october..for shopping :)

mista panda said...

Tempat ni bukan yang masuk Majalah 3 tu ker?
Wah best tu untungnnya.

LidiaSuraya said...

I pun baru balik bandung. X sempat nk buat entry ag. Baru ada about tangkubN perahu. Tp teans studio mmg best roller coasternya terkeluar dari mall n reverse ke belakang.. Terkejut i

Btw salam kenal
I ainggah n follow kamu yer

Nads Couture said...

blog sgt best untuk dibaca..nice blog..

hamzah ian said...

pergh... untung untung..