4/5/12

Jejalan Bandung - first day ( 21/3/2012)

seperti yang ditunggu-tunggu, ( ditunggu ker,lalala~ perasaan tul )hoho~biarlah gambar yang menceritakan segala-gala nya!ecehwah! layan! huhuu~


tadaaaaa,jutawan! pokcik kayo! ( habis duit gaji,huhuh)



kemain,nak makan chicken pai dalam flight! RM9 ok! lapar sangat time ni! hehe

pemandangan bandung dari atas,cantik kan?sawah padi tuhhh,hijauu jek! menarik!

nampak tak gunung-ganang yang terbentang luas! oh indah nya ciptaan Allah.hehe

inilah,pulau-pulau sekitar bandung.banyak kan?

time ni,kapal terbang belum turun rendah lagi, gelap skit lah time ni

senyum smpi ke telinga ( sebenar nye penat berlari kat airport,hampir terlepas flight,hehe)

tadaaaaa! dah samapai bandunggg! before pergi imegresen

bandung time! selamat datang kalian! hehe

ni pegi muzium asia afrika! motif,untuk mengenali sejarah di sini..wuhuu! -,-'

ni tak tahu nak tulis ape,hehe

mbak tudunh merah tuh yang citer2 kat muzium ni,layan jelah..aku?cam biasa! malas nak denagr, hehe

perasan sebentar!

yeah ,sekali lagi! ( even photo yang sama )

telefon lama! ala,yang time nk call, kena pusing-pusing tuh,haha!

dua jejaka kacak sedang berpura-pura kacak di kota bandung.erk! kbai!

si kacak dan si kakak santek juga berposing! erkk jugak! kbai!

muka memerak,sebab kat rumah mode,beli jeans & tshirt habis 1.5 juta! kau hado?

otw balik hotel! nak tidurr! ehhe

singgah makan sekejap kat kampong acheh! yeah sedap food nye,agak murah! 250,000 tak silap!







tamat first day! balik tidur sambung hari esok pulakk! jeng-jeng! lalalala~
eh lupa nak kasi tahu,kat sini,lewat satu jam, kalau malaysia pukul10,kat sini baru pukul9,
tapi suasana nya sama je cam pukul10 gak..itu aje ! kbai!

No comments: