4/26/12

beautifulnara & Shahabudeen jalil - please vote!!

aku nak menang ipad3! sebab tak pernah ada product from apple!giler kesian statement.

so, i am so excited nak join, contest ni! harini aku dah vote untuk blog beautifulnara & blog Shahabudeen Jalil
korang yang lain, sape nak join sila klik link ni Digi WWWOW AWARD ..
mana lah tahu, hadiah ipad3 tuh boleh jadi milik aku or korang-korang yang join! kalau tak dpaat bukan rezeki lah tuh kan, hehe!

jom sama-sama vote!
boleh menang hadiah! :)






p/s : pada abang nara yang kacak & abg shahabudeen yang baik hati,kasi saya menang ok! haha

No comments: