4/3/12

Bandung Fever!

Selamat sore semua..ni sorry,lama tak update sebab busy ni,( busy ker? ), minggu lepas aku pergi ke bandung Indonesia. Di sana aku stay kat hotel mutiara ( dekat je dengan hotel hilton ),memang gila best tempat nye lah! Selesa gaklah! Kira macam orang kaya lah time datang sana,almaklumlah bawak duit berjuta-juta hoccay! Kelasss giler kan..? haha

 Tetibe lah pula nak start mengarut petang-petang nie,because  kerja tengah kosong ni.huhuh~
Alang-alang kerja tak banyak ni, boleh lah aku duk mengarut tulis panjang-panjang kat blog, yelah, blog pun dah lama bersawang ( sambil buang sawang lelabah dalam ni),actually, photos yang pergi bandung tuh,aku tak dapat nak upload lagik, sebab belum transfer dalam lappy,

Semalam,aku ada upload satu pic aku kat tangkuban perahu,bandung Indonesia.
Kira nak nampak hebat lah kan,DP kat bandung.hehe..



Profile aku pon, aku edit jadi penjual bakso, and lives at bandung, padahal nye,awal2 lagik dah melekat kat Malaysia.hehe..
Bandung best jugak, kalau ada vvip ke nak sponsor aku gi bandung lagi, konfem aku nak pergi lagik.
oh bandungg! Best!



Kat sana,aku sempat update satu post je, tuh pun time aku nak balik Malaysia,yelah, aku buat ‘flight mode’ 4 hari handphone aku,malas nk buat roaming service tu sebab mmbazir,mahal! Yang paling tak aci nye, ada ke patut wifi kat hotel, kene bayar,tak silap 10,000/hour..so, aku malas nak online sepanjang kat sana,just update kat airport last day ari tuh! Yelah, buat ape nak online, baik aku menikmati Negara orang tuh,dari sebuk dengan internet..oh internet! I miss u four days ok! Hehe..


over sangat ok! hehe

status updated in bandung

No comments: