4/26/12

Alhamdulillah..

good morning everybody..have a blessful thurdays, sekejap je pejam celik pejam celik, dah nak masuk bulan mei,bulan mei ni genap lah, aku dah masuk alam pekerjaan ni dah satu tahun.

Alhamdulillah,bersyukur pada Allah s.w.t even hidup aku ni selalu ada banyak cabaran dan dugaan, tapi aku berjaya hadapi dengan hati yang tenang, even kadang-kadang penuh dengan emosi yang tidak dapat dikawal.

yes, i am a normal human being, for sure,i have a emotion to controll, kadang-kadang emosi aku  tak dapat dikawal,boleh buat aku rasa serabut, tak tenteram, dan lebih suke ketenangan dalam hidup.

honestly, aku suka balik rumah,i mean balik kampung kat pahang,entah, when u jumpa your family,korang akan rasa seronok.balik kampung, hati rasa gembira,dan borak-borak dengan mak ayah, rasa tension tu hilang, sebulan sekali pasti aku balik rumah jumpa family!

so, nak jadikan cerita,hampir nak masuk satu tahun kerja ni, Alhamdulillah, i got my own asset, aku tak nak nak cerita details pasal ni, sebab i think, it is not suitable time to share, nanti bila betul-betul dah bersedia,aku akan post kat sini, for sure lah kat sini, because my blog tempat aku nak share everything.

by the way 20/4/2012 hari pasti tidak ku lupa!
Alhamdulillah! terima kasih semua! :)


p/s : 3/5/2012 genap setahun jadi pekerja..huhu

2 comments:

Reena said...

me too..6/5 genap setahun bergelar pekerja... :)

is_isaac said...

wah, kite sama! hehehe