1/17/12

thank you!

Hai guys!
Firstly,aku sangatlah excited & happy giler,sebeanarnya sedikit terkejut,huhu because my blog terpilih sebgai blog review from blogslucumenarik,best giler weyh!

Yelah,blog tuh sangat-sangat mendapat sambutan yang hangat giler ( hot lah katakan),mana lah nak compare dengan blog aku yang suam-suam kuku nie,hehe

I knew his blog owner called khalis, rajin datang my blog & komen.

Tak sangka my blog terpilih jadi bahan post from him.haha..
this is the entry,please klik here

Thank you,khalis!

This is my ‘birthday surprise #3 ‘haha..
OMG! I AM SUPER EXCITED LAH! :)




this is the entry*maluuuuuu* :P

Pada yang belum view blog khalis ni,sila KLIK SINI SAYANG-SAYANG SEMUA Hehe*promote jugak*



this is a banner from blogslucumenarik.blogspot.com






p/s : Ops sorry,because aku ni,kalau happy sangat memang akan jadi orang tersangat-sangat lah over excited!hihihi.tapi kalau ada yang tak puas hati tuh,just two word..kau ada? :P

4 comments:

Firdaus® said...

untung lah blog dia terpilih =) nice blog.. do follow my blog, i'll follow u back.

Original CikTeddy said...

wah..pkcik khalis mmg rajin review blog org lain =)

hyz said...

bagus la kena review...

mr.syazwan said...

perhhhhhhhhh!

kagum!

=_=