1/17/12

Birthday suprise #2

morning..tadaaa..haa baru dapat update yang ni lak ye.
yang ni pulak my photos for birthday suprise kat rumah

Oh seriously, aku sangat tersipu2 malu time ni.
Terharu sesangat pun ada..Bertuah nye badan kan*tangandidadamatakeatas*lololol~

At the same day, i got two delicious cakes from secret recipe for my birthday.
Such a glory and wonderful day guys.haha
That's why i am really thank to god because i've born on 11january not from another date..hehe

I am so lucky especially sharing same birthday with super duper popular singer in malaysia,yeay man!
Siti nurhaliza..haha.*sila jangan jeles*
Itu saja for this post.! :)
Thank you so much!*sambil buat muka senyum kerang busuk* heheh..
sila abaikan my messy look dalam photos nie,yelah duk dalam rumah,suprise lak tuh,mana ada masa nak ber'handsome2 bagai,lalaa~
selekeh sikit! LOL!

Tiup lilin kena cover sikit,kot-kot sembuq lak my saliva! oh noooo!
cover-cover takut meleleh lak air liur masuk kek.hehe
yeaaah man! 23 suda! kahwin kahwin! hoho*tetibe*

 
p/s : bulan january ni mood birthday jek..hehe..please february dont ever come too fast! #LOL :p

3 comments:

hyz said...

happy belated bezday.. kek.. sedapnyer.. i love cake..

mr.syazwan said...

best laaa ada org celebrate besdaynya

kat umah sambut

kat opis pun sambut perhh

tahniah

=_=

aKSARAfENDI said...

tgk gmbar last igtkan 32..hahah