1/17/12

thank you!

Hai guys!
Firstly,aku sangatlah excited & happy giler,sebeanarnya sedikit terkejut,huhu because my blog terpilih sebgai blog review from blogslucumenarik,best giler weyh!

Yelah,blog tuh sangat-sangat mendapat sambutan yang hangat giler ( hot lah katakan),mana lah nak compare dengan blog aku yang suam-suam kuku nie,hehe

I knew his blog owner called khalis, rajin datang my blog & komen.

Tak sangka my blog terpilih jadi bahan post from him.haha..
this is the entry,please klik here

Thank you,khalis!

This is my ‘birthday surprise #3 ‘haha..
OMG! I AM SUPER EXCITED LAH! :)




this is the entry*maluuuuuu* :P

Pada yang belum view blog khalis ni,sila KLIK SINI SAYANG-SAYANG SEMUA Hehe*promote jugak*



this is a banner from blogslucumenarik.blogspot.com






p/s : Ops sorry,because aku ni,kalau happy sangat memang akan jadi orang tersangat-sangat lah over excited!hihihi.tapi kalau ada yang tak puas hati tuh,just two word..kau ada? :P

Birthday suprise #2

morning..tadaaa..haa baru dapat update yang ni lak ye.
yang ni pulak my photos for birthday suprise kat rumah

Oh seriously, aku sangat tersipu2 malu time ni.
Terharu sesangat pun ada..Bertuah nye badan kan*tangandidadamatakeatas*lololol~

At the same day, i got two delicious cakes from secret recipe for my birthday.
Such a glory and wonderful day guys.haha
That's why i am really thank to god because i've born on 11january not from another date..hehe

I am so lucky especially sharing same birthday with super duper popular singer in malaysia,yeay man!
Siti nurhaliza..haha.*sila jangan jeles*
Itu saja for this post.! :)
Thank you so much!*sambil buat muka senyum kerang busuk* heheh..
sila abaikan my messy look dalam photos nie,yelah duk dalam rumah,suprise lak tuh,mana ada masa nak ber'handsome2 bagai,lalaa~
selekeh sikit! LOL!

Tiup lilin kena cover sikit,kot-kot sembuq lak my saliva! oh noooo!
cover-cover takut meleleh lak air liur masuk kek.hehe
yeaaah man! 23 suda! kahwin kahwin! hoho*tetibe*

 
p/s : bulan january ni mood birthday jek..hehe..please february dont ever come too fast! #LOL :p

1/16/12

Birthday Mood lagi

12th january 2012..i got dating with my ex classmates aka my besties ever in uitm,siti rawaida..tak lupa juga we are meeting with my great super duper fren in scholl until i met her again in uitm.haha.she is syarifah nurul ain.

Actually,the meeting is to take my graduation photo from her. At the same time,we gonna celebrate our birthday together,siti rawaida's biryhday on 13th,my birthday is on 11th,so at the middle of 13&11 which is 12,we were gonna. celebrate our birthday (again).haha..
As usual,we taking secret recipe cakes( again,duhh) and having chicken meals at new restaurant at seksyen7,it is called 'chicking restaurant',quite similar with KFC,but we decided(honestly,i decided )for having those meals here,haha..sangat sedap ok ayam nye! ok aku tipu! huuuuuu~



Tak banyak photos yang we all ambik,but i have some here.
So layan je la ye..hehe

alalaaaahhh.birthday boy yang muka tak dimamam usia! #LOL
variety of cakes! yummy! ready to eat!

kandid pic!

yang ni kalau tak nyemak bergambau dalam handphone ku memang tak sah! haha


p/s: sorry,ingat nak buat entry for birthday suprise part #2,tapi photos tak transfer from kamera lagik.hehe

1/13/12

Birthday Suprise #1


happy birthday to me~
happy birthday to me~

lalala~

11 January 2012 is my born day
waaaa! dah 23 tahun suda..hehe..
wuuuu~ tua sudah! ( tapi rasa cam muda je lagi,lalala~ )

Actually i have double suprise celebration
satu kat rumah,satu kat office.
ni saya post untuk office dulu yek?
layan~
Thank you soooo much pada yang wish tak kira kat handphone,kat twitter & kat facebook
really appreciated it..thanks guys :)







p/s : semalam tetibe my blog tak boleh bukak.memang meroyan jap..tak tahu kenapa dia tulis di
removed.nasib baik petang tuh dah ader balik.huhu..kalau removed memang tahap sedih giler ah!

1/10/12

110112 – Jangan lupa wish!

nampak tak nombor cantik kat atas? Euwww cantik ke? Haha..
Esok ingat tarikh tu ye,so jangan lupa wish my birthday esok.lalaaa~




p/s : haha,tetibe suh orang wish,tak tahu malu betul..hehe

ok bai! haha