12/30/11

Shapadu's Gifts for New Year

tadi baru saja our corporate  manager gave us satu department ni 'flash drive' 2gb
sambil diringi ucapan 'hepy new year" kat semua orang kat department ni,huhuhu~
ok ok ok,tak perlu lah nak kecoh bagai, setakat flashdrive 2gb je kan hadiah new year aku.

tapi yang buat aku excited,because logo pada flashdrive tuh,hehe.
nampak simbolik la,shapadu is my first workplace, of course lah aku rasa best,
yelah, aku kan tinggal lagi beberapa minggu je lagi untuk aku tinggalkan shapadu ini
buat selama-lama*nangis jap*

goodbye shapadu,banyak kenangan kat sini,tapi hidup harus diteruskan
aku mencari rezeki di tempat lain pula*sambil buat muka tabah*
kenangan dengan shapadu tak mungkin ku lupa,

Alhamdulillah,dah  1 tahun 2 bulan aku kat shapadu ini rupanya..huhu..
banyak kenangan pahit & manis kat sini*manis banyak dari pahit ok*
now,masa untuk berhijrah ke tempat yang lebih baik bagiku*eceh*

rindu shapadu! rindu staff finance!rindu nak datang lewat! rindu  nak baca doa pagi! rindu kantin shapadu even tak xbpe sedap*ops! tetibe!*
rindu semua semua semua orang kat shapadu ni lah!!! * sambil tangan melambai senyum nampak gigi*
hehehehe...

ada pengepit tie,button & flash drive yang dapat tadi.semua ada logo shapadu.



p/s : tempat baruku??huhu..rahsia lah dulu,tak suprise lah bagitahu sekarang,huhu