12/13/11

banjir oh banjir ~

hai monday,hai everyone,hi readers*eceh*
few days ago, aku balik kampung ku di kuantan,
macam biasalah kan, kalau kat kuantan,hujung-hujung tahun ni,confirm rumah aku banjir,sabtu lepas,hujan turun dengan lebat gila,tak dapat nak tengok gerhana bulan sabtu tu,frust sikit.huhu

hujan turun dengan lebat dan menyebabkan banjir di kawasan rumahku
Alhamdulillah, rumah aku memang tak masuk air,sebab aku tinggal rumah tinggi.
ahad tuh,lepas hujan renyai,banjir still ada, my mom & i try la jejalan keliling kampung,konon-konon cam pegawai nak check banjir,sambil aku bawak handphone aku satu, untuk snap photos,hihihi

my mom memang sporting lah, because dia yang snap photos aku,hahah..
kalau nak orang lain memang payah lah kan,hihihi~
enjoice the photos!


gaya je lebey,hujan takde pun, hehe

muka cover handsome,even tak mandi lgi,hihi

banjir di kampungku,huhu

my mom,haha.beg tuh,aku letak handphone,secure skit,takut jatuh dlm air



p/s : banjir memang tiap-tiap tahun..sejukk jek..huhuh