11/22/11

Pesanan untuk Encik Sekong

Hahaha..gelak kejap ye..nak happy sebab Malaysia menang bola semalam! Fuh fuh,berdebar-debar jantung aku jap semalam tengok penalti last semalam.huhu


Ok, masa untuk aku buka topic yang sebetul nya.

Masalah hangin dalam badan,oh tidak!! Haha..ok cukup-cukup untuk terus mencarut,

Actually, aku baru pakai data plan from CELCOM ni lebih kurang tiga minggu la, nak dekat sebulan gak dah ni,tapi rasa hangin je dengan servis SEKONG yang betul-betul sumbat ni..

Encik Celcom saya tinggal dekat area shah alam,bandar besar ,tak kan line kat sini pun teruk jugak!
Encik sekong,saya nak melayari internet pun susah, sebab memang line encik sekong ni lembap bap bap sesangat ye, walhal bandar besar tuh, rumah saya kat kuantan pun even duduk area kampong pun line internet nye always HSDPA or 3G.

kenapa kat Shah alam ni asyik line nye asyik EDGE or GPRS jek, oh line slow sebab banyak pesaing ye. Nak cakap dah reach limit belum lagi, Diharap encik sekong mendengar lah rintihan kecil hati saya ini,saya sudah setia dengan encik sekong lebih daripada 4 tahun dah, dari start saya pakai nokia 3310 lagi saya percayakan encik sekong, kenapa data plan encik sekong ini betul-betul buat ulu hati saya pedih begini.

Encik celcom banyak buat promosi,tapi tak kan tak improve line lagi,kalau tak kerana family saya semua pakai celcom, dah lama saya beralih ke operator lain ye,sebab line encik sekong betul-betul buat saya hangin satu badan! Terima kaseh encik celcom kerana mengecewakan saya dengan line internet anda yang macam kura-kura tercekik tulang ikan tuh ye.

Kalau saya buat aduan kat website encik sekong tuh, belum tentu surat saya dibaca,
yelah, beribu –riban,orang complain, mana sempat nak baca sesatu kan?hahahahhahaha*gelak sewel+sakit hati*


Sekian sahaja monolog dalaman saya,terima kasih

enjoy celcom,yeay!*tangandidadamatakeatas*





Mood : Sabor jelah~ hukhuk