10/19/11

wordless 'wonderful' wednesday!

haaa,kau ada?


document yang bersepah-sepah!

banyak nye nak kena tengok,nasib baik yang bersusun dua kat belakang tuh,
semua dah settle, tinggal nak filling jek.
tapi ada lagi 2 file nak kena check!
patut ke aku nyanyi lagu rossa part korus ' ku menangisssssssssss'
huhuhuh..
boleh ke siap this week sampai habis,next week nak cuti lama,aku tak nak kerja bertimbun-timbun lagi..waaaaaaaa!! hahaha :P



p/s : thanks pada mr fuuuuyoo because ajarkan aku pasang banner nuffnang kat blog! thanks buddy :)