10/13/11

MC punya cerita

hai hai hai..today is thursday, bukan wednesday,semalam tak update blog sebab aku MC,
huhu..aku rasa tak berape nak sihat,kepala macam pening-pening sikit lah.
terus pi klinik ,jumpa doctor.
yang tak boleh blah doktor tuh cakap kat aku macam ni

doctor : dah berapa lama kerja?

aku : baru empat bulan doc.( sambil buat muka tak sihat )

doctotr : awk ni baru kerja,jangan asyik MC jek.jaga kesihatan baik-baik
 tetibe padahal aku belum nak minta MC lagi,macam tahu je niat sebenar,hihi)

 aku : errrr doctor, ni first time saya minta MC,selama kerja tak pernah pun MC
 ( mmg la,aku asyik unpaid leave jek! )...errr..doctor mintak MC untuk harini boleh
 ( lalala~  selambe je  aku mintak MC,huhu )
hukhukhuk...


p/s : parents aku kat kuantan tak tahu aku MC smlm, hehe..saje tak nak bagitahu, lalalla~