10/6/11

goood nite semua!

camwhore jap before nak tido! haha
nite people! hahaha





p/s : nite!!! haha :)

Insurance?? Hahaha...

Last week, Friday kot,time tuh petang around 5pm la macam tuh,
ada sorang mamat ni call  cakap dia wakil insurance from cimb,

aku dah konpius dah, because aku geram, tak kan lah senang-senang je,
cimb boleh bagi nombor handphone customers dorang macam itu je.
macam ni conversation aku dengan makhluk giler nak menipu tuh


Se*** : hello, encik ismail ye, kami wakil dr insurance CIMB nak bagi tahu encik pasal insurance, boleh bagi kami masa dalam 5 minit tak?

Aku : OK,boleh

Se*** : ok lah, encik ismail,perbualan ini dirakam kan ye,encik ismail,
bla bla bla ( citer gebang sal insurance kepala hotak dia tuh dlm 2 minit macam tuh lah )

Aku : ooh ok ( sambil tangan surf CIMB website & salin nombor se*** ni,
buat muka tak nak layan even dia tak dapat tengok pun muka aku,haha )

Se*** : encik ismail, bla la bla, pot pet( motif sebab tak ingt sgt dia cakap apa,
siap tanya jawatan apa,& aku kerja mana)

Aku : ok lah encik, sy ada banyak kerja ni, boss sy panggil, kalau call nanti boleh?

Se*** : boleh-boleh encik ismail,nanti saya call balik encik ismail ye,

Aku : ok, terima kaseh ( dengan harapan, jangan harap aku nak pick up call kau lagi, bodoh! Haha )



Lepas itu, aku surf internet & call CIMB, ini bukan nombor CIMB pon,nasib baik aku tak tertipu, kau nak suh aku transfer duit guna internet banking kan?

BUDUH lah kau! Kau ingat aku tak sekolah! Hahahah

Seswai lah,aku saved nombor kau SE*** dlm handphone aku,

KAU MMG SE***!! HAHA..ops, tetibe emosi lebih! Haha


time dia call, aku dah siap-siap google dah, huhu


ni lagi, ramai gila orang ngadu pasal ni

haaa,hamik kau! kau nak jadi setan sangat kan! huh!



p/s : berhati-hati lah pada yang pakai internet banking itu, kadang-kadang kita tak sedar, duit kita dah hilang dalam akaun..teruk betul orang macam ni.aish!
lagi pun aku pernah kena dah dulu macam ni, sebab tu aku naik angin sgt!
dosa weyh tipu orang ni!



peace!!! lalala~

Anda percaya hantu tak?

Jeng,jeng,jeng, ni nak cerita ni, last 2 weeks,
bapak aku tak pasal-pasal hantar MMS kat aku show pic dia  camwhore (dalam hati, motif tetibe hantar MMS kan?haha )

rupa-rupa nya,dalam pic bapak aku tuh, ada makhluk kat belakang bapak aku tuh,
giler suspen weyh, aku time tuh kat office even siang hari,
terus bulu roma aku mencanak naik, sumpah seram!!
aku zoom pic tuh, memang betul nampak makhluk tuh,dengan taring-taring nya sekali ok.


bapak aku suruh rahsiakan tempat nie, ok aku rahsia kan, secret bebeh!
Jangan Tanya di mana,tapi sumpah pic ni betul dan
bapak aku snap pic ni dalam pukul 3 pagi
( adui, time taip entry ni, tetibe naik bulu roma lagi, huuuuu )


Bila tengok betul-betul, kita tahu, makhluk macam ni betul-betul ada,
Yelah,syaitan dan jin kan makhluk Allah juga.minta simpang,
aku tak nak lah jumpa-jumpa mende-mende cam ni depan mata aku lagi,
cukup lah.huuuu~serammmm~
bapak aku yang suruh upload pic ni, huhu.yang tak boleh blah,
baapk aku cakap,dia nampak handsome, hahaha!
yelah, ke mana tumpah nya kuah kari,kalau tak ke mi kuning kan?lalala~

Korang tak caya, jom tengok pic nie, seram giler..


nampak tak hantu kat belakang tuh, SERIOUS TAK TIPU!!



p/s : tak berani nak view blog malam ni, huuuuuu~

PEACE!!!


my avatar..PEACE!!

harini kerja semua dah siap, bosan duduk office tak tahu nak buat apa kan,
yelah, semalam, aku dah settle'n semua kerja secepat mungkin.
harini duk melepak jap,sementara tunggu kerja yang lain menyusul.
takde kerja,surf internet and create my own avatar.
huhuhu..smart tak?sama kan cam muka aku?
tak sama langsung ker?
huhuhuh~

PEACE!!!!!

p/s : belajar semula cara debit kredit kat buku accounting, hahaha..