10/4/11

oh tidak! pening datang lagi, ahaks!

Pening datang lagi, aiyayai~ ( sila baca macam gaya, yeay yeay tora datang lagi! )..
ahh pening nie weyh, kena belajar benda baru, kena buat full set of account,
even aku belajar finance nie, aku dah kena belajar account pula..oh nooo!!!


Apa nak buat ni,tolong~ tolong~ tolongggggggg~~,hehehe…

thanks pada officemates yang banyak mengajar untuk buat account
 tapi guna system membuatkan bertambah pening otak aku
( muka buat-buat paham,hakikat nya, blur sampai sekarang,hehee )

Ahh tidak! blur blur blur ,rehat lah kijap,hihihi~

Ok lah, malas tulis lelebih,nak sambung fening-fening lalalalat nie..ahaks!

document yang memeningkan

tempat nampak cam messy-messy sikit kasi nampak cam busy je, haha

luahan hati kat sticky note, ( asyik nak bazir kertas je, haha )

maintain buat muka handsome, even pening,lalala~ kau ada?hahha


p/s : update blog leh pulak, kata pening, lalala~