9/22/11

yeay! dah belajar benda baru!

ok, sekarang, aku tak dapat nak buat kerja,
because, aku kena tutup system accounting tuh,
tengah duk syok-syok  surf internet, aku jumpa satu forum pasal android,
yang boleh print screen, haha.

aku biasa tahu printscreen throught laptop je
sekarang guna handphone pun boleh
senang je, sapa-sapa ada samsung galaxy s sekarang,
if korang nak printscreen, just
tekan " back button' ala yg betul anak panah tuh dan

tekan 'home button' lama2,dua-dua button tekan serentak
nanti ada bunyi capture camera.
gila best!
aku dapat ilmu baru pasal android!

for the first time, aku captured thru my home, i wanna show u
my wallpaper actually  is photo of mine, haha.
ada aku kesah?
handphone aku, ikut suka lah nak letak pic aku kan?

pic sorang-sorang je, bila la nak berdua nie, huhu

hahahha.peduli apa orang nak kata..
suke suke suke!

icon-icon kat bawah tuh, kita boleh customize sendiri,
3 icons tuh bg aku sangat penting, compare yang lain,huhuhu.
thats why, always ada letak kat home screen.huhu..!


p/s : bosan la pula, kerja dah la banyak, tapi tak dpt nak buat.aishh!

alaaaaaa..kenapa tak demam ni! aish!

hohoho~ morning guys,ok firstly, rasa macam nak hentak je kepala
kuat-kuat kat dinding, because aku bajet hari ini aku nak MC, tapi tak,
aku tak demam pon, so, aku datang kerja  la ok?
hahahaha
ok aku melawak je,
Alhamdulillah, nasib baik antibody aku kuat, thats why,
even aku kebasahan giler2 semalam,aku still tak demam, & sihat walafiat.
yay! teruskan bekerja kawan-kawan.
sejoooooookkk!!! (sambil sarung sweater ) hihihi~ :P


fever. please go away! i nak sihat walafiat selalu ok! huhu


p/s : kepala tetibe rasa cam pening time aku tulis entry ni, adakah tanda-tanda akan MC esok?lalala~