9/21/11

Aku kebasahan! Arghh tak selesa!

Today, hujan datang lagi, kali ni dengan selebat-lebat tidak,
sehinggakan aku yang pakai seluar jeans dan
sweater merah + baju singlet + tshirt hitam ni, dah basah lejun..


Actually, it was happened, time aku nak pi lunch tadi,

Konon-konon nak lunch lewat skit, officemates ajak kua sekali,
eceh! jual mahal kata tak nak, nak keluar lewat skit.

Padan la muka aku kan, kul1.40 macam tuh,
aku kua pergi makan, even pinjam payung diorang pun,
habis semua nya basah,hujan yang sangat lebat+perut lapar+angin kuat ,


semua orang kat kantin tengok aku dengan terkedu
melihat dan berkata” aih, pakai payung pun, baju pun dah basah.

Serious dowh, aku basah kuyup time tuh.
Sampai sekarang ( masa aku tgh menaip ni, seluar jeans aku still basah lagi,
 tabah je aku buat kerja dengan keadaan basah, ahhh, tak selesa!!!)

Cepat lah nak balik,nak je aku cabut seluar ni,
tak payah pakai apa-apa sekarang,
macam mana nak buat kerja dengan seluar basah kuyup cam ni.adoiii!
Sabo jelahh!!


hujan yang turun bagaikan/..lalala~



p/s : nanti nak bawak seluar & baju spare, in case kalu kena macam ni lagi..esok mc kot, banayk hujan kena nie, huhu

kacak tak diriku berbaju melayu? haha

layan je pic ni, Open House shapadu 2011.yeay!
aku kena jadi penyambut tetamu, thats why, ada sekuntum bunga
lekat kat baju aku tuh ok?
honestly,tak rela nak jadi penyambut tetamu..segan siot! haha
nice experience,rasa-rasa boleh taruk dalam resume tak? hahha








p/s : kacak tak/kacak tak? baik cakap kacak, before aku siku sorang-sorang, hahaha :P

android market dah berubah interface.yeay! totally awesome!

hola hola, aku kan peminat tegar bagi OS android ni,maklum lah, pakai samsung galaxy SL
even version froyo je ( 2.2), tapi aku rasa sangat best dan happy when i've started to use this phone.
 dua tiga hari lepas,aku perasan yang ikon market cam 3D lak, before this, macam lain sikit.
aku bukak market je, aku tengok interface nya dah lain
go go,android gooooo!!! :)
OMG! sangat cantik, dan nampak sangat smart untuk diview,huhu. LIKE-LIKE
android best! yeay!


p/s : tetibe teringat hp ku yang lama,nokia3315,nokia6600,SE K510,K530,G705.oh shahdu nyeeee