8/25/11

internet banking

hiii~ today nak cakap sikit sal internet banking,sejak dah kerja ni kan, my salary was credited thru bank,so aku kena buka account bank untuk memudahkan urusan gaji la.tp best guna internet banking nie,especially CIMB nie, because it is totally secure, & easy la..aku nak buat apa-apa pun senang, sekarang tak perlu merungut pergi kedai runcit nak beli topup celcom, guna cimbclicks aje..yeay!
last but not least, aku leh tengok duit keluar dan masuk, tak sia-sia lah kan kat stay department finance if tak pandai jaga duit sendiri..keep it up cimb.! hohoho~

user ID cannot la view kat sini,bahaya maaa..hehe


p/s : yang lain guna bank apa?internet banking macam mana?ok tak?huhuhu