8/4/11

meleleh #4

ok macam biasa harini..hahhahah..favourite food today is " mee kari" hahaha..
sedap nye kuah mi kari yang panas-panas tuh,sambil berbuka makan mi kari,nak pulak, kalau ada fish ball nye banyak ya amat..fuh! mengancam!

yang ni sedap nie..

kuah tuh nampak sedap je..hihihi~

perghh..banyak nya 'sampah sarap' dlm mi kari ni..huhu


p/s : amacam.?meleleh lagi..sabar.. dah nak dekat berbuka dah kan..hihihi~

How much is your website worth?

haaaa.rasa-rasa berapa harga bloG korang.?.aku tak sangka blog aku ni bernilai juga,tapi takde la banyak sangat..sape-sape berminat nak cek harga blog korang.sila cek DI SINI ... huhuh..
not bad la kan?lalala~

source : http://violencexx.blogspot.com/


p/s : cepat-cepat kira..hehe