8/1/11

meleleh #1

Hahaha..kenapa aku buat tajuk entry “meleleh #1” ? ce teka,ce teka? Ok tak payah teka..sebab lepas nie aku akan post tajuk entry yg sama tapi #2,#3 & seterusnye pulak la kan..haha.. Aduyai, di bulan ramadhan nie, sape tak leleh tengok makanan-makanan kan?haha..kurus pahala puasa aku kalau camni,aduyai~ first day puasa nie, aku teringin nak makan “subway” aduyai subway..datang lah dikau kepada ku..Meleleh nie~ hihihi~ Tu jek nak bagitahu yang aku mengidam nak makan subway nie..sedap nyee~ salad tuh yang buat meleleh ayak liuq nie der..kihkih~


segar nye sayur-sayur itu

perghh..dah dapat konfem taknak kongsi nie,huhu

yeay! i create,i enjoy!


p/s : selamat berbuka untuk semua nanti..tinggal 1 jam ½ nak balik..yeay! hihihi~ samat bekerja semua :)
sila jangan marah saya upload pics subway yang sedap nie..sabar ye semua.hehe

Ramadhan datang lagi..yeay!

salam ramadhan semua..Alhamdulilah..bulan puasa yang sentiasa diberkati ini datang lagi.
excited nak puasa penuh tahun nie ( yeay! tahun lepas ponteng satu hari sebab demam,tapi dah ganti).
tahun ni banyAk perubahan..dulu-dulu puasa as a student kAt uitm & matrik,huhu..( empat tahun ye berpuasa as a student)
banyak kenangan rinduu sgt. sekarang tak lagi..aku dah start kerja..tahun ni, dah start bayar zakat fitrah.hoho~ dah start nak bagi duit raya kat budak-budak kecil ( adik-adik sepupu segala, OMG, rmai nyeee! )..duit raya kat mak ayah & sape2 yang berkenaan la ( hehhe,cam banyak je duit kan )..
lastly,nak say "SELAMAT BERPUASA" pada semua rakan-rakan blog, FB,sedare mare,officemates, tak lupa my parents and all yang kenal saya..
maaf jika ada silap dan salah selame mengenali Tengku Ismail nie ye..thanks! :)

bulan ramadhan masa untuk solat terawikh.

time nie, sume makanan nampak sedap..jangan membazir ye kawan-kawan


p/s : yeay! tak sabar nak berbuka,hehe..office hours pon kurang 1/2 jam..huhu..balik awal~