7/22/11

giler facebook yang giler! hahaha~

yeay!
ingat kat sekolah je ada report kad, kat facebook pon ada..
setelah 2tahun 2bulan main facebook yg melalaikan ini..
aku dapat grade dengan result nie.
tadaaaa~
A tuhhh!!! haha

p/s : haha, kalau bangga sebab pelajaran takpe gak, ni sbb fb kan, nampak sangat aku addited siot main fb nie, ceh..nk terminate syg lak, huhu..

Like like like..!!

aku sekarang kat facebook, jarang sangat la nak post-post status nie, dulu aku rajin giler, huhuhu..
actually, tak tahu nak tulis apa, so, aku pergi setiap post orang, & aku like,
sampai dorang gelar aku "kaki like",'liker", "pengelike tegar" & macam-macam lagi la..huhu,,
tapi, yang best biler aku like, dorang pasti like post aku gak.
kira macam, "what u gives, u get back" la kan haha..
biasa standard orang like,dalam 15-20 cam tuh lah kan sekarang, dulu-dulu ada la 2 3 orang.
and ni record paling tinggi post aku di"LIKE"..
tadaaaa~

38 peoples! yeay! ramai nyeeee :)


p/s : ala, aku bukan artis orang nak like sampai beratus-ratus, aku insan biasa je, tapi ramai like, dah buat aku terharu ni, hakhak :P
thanks frens :)