7/15/11

Hotel Murah di Kota Bharu

2 months ago,after I’ve started to work,aku kena pergi KB again untuk program “ finishing school”,aku terpaksa ambil cuti selama 4 hari untk pergi KB semula ok ( dah la unpaid leave ,sabor jelahhh ).so, aku tak tahu nak lepak kat mana kan, biasa aku tumpang rumah sewa member-member aku, tapi faham-faham jelah, time nie, dorang dah tak duduk rumah sewa, , so,aku nak tidur macam mana kan.


selesa kan?tido sorang-sorang je,huu~
So, dengan keadaan duit yang tinggal sekangkang kera nie, after negotiate dengan my parents, they told me to cari hotel murah area Kota bharu ni,stay for 3 days 2 nights.yeah2, duit takde, ade hati nk stay kat hotel bagai ye.haha, nak buat macam mana, terpaksa nie ( dalam hati, yes2, tido dlm aircond aku malam nie, ahha )


first nite,dah bersepah-sepah bagai

camwhoring tak tinggal

resit bukti chech-in,even hotel budget,kau ada?haha

fuh~selesa nyee.rinduu nak pi KB,hakhak :P
Apa lagikk, tdo sorang –sorang dlm hotel budget yg sejuk tuh.malam-malam tido pon syiok giler, yang besh bebas giler, macam-macam aksi tido aku buat, haha, hopefully tak de hidden camera ( kalau ada,maluu siot aku nanti,haha )..layan!!!