7/14/11

"Segmen bersama Khalis"

hohoho~ ni nak citer nie, actually saya terjumpa blog ni secara tak sengaja masa sibuk search kat google dalam sebulan lepas rasa nya,lepas dah view blog ni, memang tiap-tiap hari saya layan, best giler, because entry nya tak pernah bosan ok. because the owner of this blog called " khalis' ( nama sweet  giler, ingatkan perempuan actullay, haha ) said entry akan selalu diupdate, so we'all tak kan bosan untuk view ( yeah, he's right! ) :)

ini bukan ampuan ok, serius luahan ini datang dari hati yang suci lagi murni nie yek ..besides that, encik khalis ini juge mengamalkan konsep ' ziarah & komen', so, nampak kemesraan antara blogger-blogger.huhu..
lagipon, kalau-kalau tension kerja kat office,blog en khalis ni juga, menjadi tempat untuk release tension,haha, asal bukak jek, entry dah bertukar, so, dapat banyak info berguna dan dapat hilang mengantuk sekali, huhu~

disebab'n terasa best nye kat blog nie, sy pernak buat entry pasal blog en khalis nie,hoho..
klik di SINI ye untuk membuktikan saya bercakap benar..hoho~
last but not least, teruskan blogging ye encik khalis, saya sentiasa mengikuti blog anda yang best ituh.hoho~