6/29/11

Rindu KB..

Sedih siot..dah lame tak rasa suasana belajar kat uitm kb..rindu classmates..rindu housemates..rindu nak main fb sambil dengar lecturer ajar kat kelas ( adehh terkantoi lak yg ni,hakhak)..macam-macam aku rindu.


One of the most memory yg tak boleh lupa bile 'study' kat MCD malam-malam time study week..oh gosh! Nostalgic bah!

Even bawak buku berkoyan2 and lagak cam student excellent dapat dekan every sem la kan study kt MCD tu hakikat nya masa kami tbuang dengan borak2 ntah apa-apa sampai tengah malam..haha..



Duduk KB best sangat taw..tak macam kat uitm machang ( kul11 dah tak boleh kua,even ada 7-11 kat luat uitm machang tuh kan)...bebas giler..yang syiok..makan murah..jalan-jalan tak payah nak keluar duit beli tambang,jalan kaki sudah..biasa port lepak sambil minum cool blog ( aku panggil ice blend bijik2 klik SINI sal coolblog yang nyummy tuh ) kat kb mall,parkson n tesco..even tak semegah pavilion,klcc or sunway piramid i love the environment,tak payah nak pening- pening nak naik apa nak bayar tambang berapa cakap je bila nak gi onthespot je keluar tanpa fikir panjan..hahaha..rinduu giler..

rawaida & awe tnjuk peace

aku buat-buat kira,berlakon je lebih,huhu

senyum tak ikhlas,noni pura-pura jawab call

wifi free,ape lagi, sambil study layan FB,hakhak

awe dengan gaya pelajar tekun lagi berhemah, hihi

macam biasa,pose mesti dengan gaya seolah-olah stress sangat ;p
Zaman masa belajar sangat best..rinduuu nye..kat atas nie ada some pics yang kite orang tangkap sambil 'study' kat MCD dulu.oh rinduuuuu nye...kalau ada mesin doraemon kan best.huhuuu...

 
 
p/s : rinduuuuu nak belajar kat mCd,hakhak..