6/28/11

pizza time.!

huhuhu..nasib baik harini tak puasa,ape lagi, dapat makan pizza la pulak kan..nyummy,sedap ok.!
layan pic jela~
sedap sampai meleleh2 ayak liur..


p/s : thanks pada suppliers yg belanja pizza ini, huhu..sedap siot! ahaks!

yeah! got name tag!

hohoho~ saja nak bagitahu..
before dis, aku just guna kad kosong je kalau nak access mana-mana pintu kat office nie.
finally, after the induction,i've taken picture from HR depart and posted kat my new name tag..
even, pic nye tak handsome sangat (ok, sila percaye, dan jangan gelak )..
i'm satisfied,atlist name tag dapat prove kan yang aku pernah kerja kat shapadu..huhhu..

sila jangan gelak pada gaya aku yg melebih-lebihan ketika camwhoring dan menonjolkan name tag aku kepada tontonan umum..weeeee~
tadaaa~

muke tak leh blah ketika camwhoring,sila jangan gelak, kalau tak nak kene sepak,hahaha




p/s : huuhuh..bukan niat menunjuk2,sekadar berkongsi gambar gembire, tapi kalau ada mulut-mulut jahat cakap aku menunjuk-nunjuk terpulang..just jawab " ADER?ADER? AKU KESAH..lalala~ "