6/27/11

Camwhore : posing handphone baru,lalalaa~~

OMG! hakhak..
motif nak tnjuk handphone baru ( tak baru jugak, dah sebulan dah,huhu )
dah lame x camwhoring, so, ape ag, gunekan kelebihan camera dr acer aspire 4715z utk tonjolkan aksi2 manje aku bersama galaxy ter'syg.hakhak..
dan Tadaaa~~ ini lah hasil nya..huhuu..


wallpaper pon pic sendri,hakhak..kau ader?

konon2 cam tengah jawab call ( nampok benor nipu nye,hakhak)

buat-buat macam dapat messaging..hahah..kau ader/




p/s : lalaalal~~,sentap?terkesima?mulut2 ternganga nak kutuk?

ADA AKU KESAH?AIMAN PON TAK KESAH,hahaha ~~

coklat from london..hikhik~~

hakhak, pagii guys..
even mood aku harini tak berapa nak baik.
ce teka,ce teka sebab ape tak baik ( because today is monday!! bukan tu saja ye, ada orang telah meNYEPAH-NYEPAH kan meja aku yang aku dah kemas cantik punya
before aku blah dari office jumaat lepas! )
hangin kan, kalau orang gunakan tempat kita, tapi tak pandai nak kemas balik ( respect barang orang lain,apa punya orang lah! )

eh terlebih emosi lak pagi2 nie,
today, aku puasa ( wah,sentap tak dengar statement nie,aku pose hari ni, huhu )
bos aku bagi kite org satu department coklat from london, even aku xtaw lagi result aku dpt tak ole-ole from the contest ( hopefully dapat,amin )..
tadaaaa~~
sedap je nampak..esok jelah boleh makan, huhuh..nyumy!

yummy,sedap kan..even jenama dah biasa tengok,tapi from london kot..kau ada?hahaha.




p/s : tak sabar nak makan esok! huhuhu~~