6/25/11

"SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"




tadaaa~~ first time nk masuk contenst thru blog nie, before dis x pernah join..nak join, sbb nak dapat ole-ole,hehe...

Actually terjumpa blog encik Ady Budika nie ,thru blog Aman Ibrahim nie, because dia adalah follower pada pengomen tegar blog saya iaitu faiz farish nie, huhuhu..simple kan cmne leh terjumpa, hakhak..
please nak ole-ole tuh, xkesah lah mi bandung ke, sirap bandung ke,
nasi goreng bandung ke ( eh ada ker? )..kuih karipap bandung ke ( ok, dah start ngarut,lalalaa~ )
SAYA MAHU OLE-OLE ITU,hehehe ..



p/s : sape2 nak join, click di SINI ye...that's ol..bye2..~

morning semua....!!!! haha

Jam bru kul11..bgn2 terus snap pic bru bgn tdo ( fresh lgi pic ni,ahaks)..cutii la guys..come on la..kene la bgn lewat sikit..kalau weekdays.konfirm bgn awal giler.i love weekend,boleh bangun lewat..hahaha......have a nice days guys..nk pi mandii..perut pon da lapar nie...weeeeeeeee~~ :p
Published with Blogger-droid v1.6.8