6/20/11

it's not about the money money money.!

it's not about the money,money,money..
eh eh eh, tetibe lak nyanyi pula kan ( mood dah elok semula, HBP agaknye dah turun kot, hihi)
ni nak citer nie, huhuhu..
tengah-tengah bulan nie..
duit takde wei..huhu.
sesok dah nie..
duit sila turun dari langit sekarang,,!
mulai hari ni, minggu ini..
aku nekad,nak berjimat! ( jimat lah sangat kan..)
hari ni lunch dah guna duit syiling dah..waaaaa~

cepat lah hujung bulan.nak duit.!!!!

yela mr.perfect.!

aku memang betul pantang dengan orang yang suka kutuk-kutuk orang nie ( nak pulak, klau kutuk aku kan )
PERASAN BAGUS!!..kau sempurna sangat ke?
blah la..sakit hati betul..pagi-pagi dah buat aku sakit hati..
dah la hari ini isnin..lagi mood nak kerja cam hampeh jek..
asyik bengang jek, macam mana lah, aku nak kurang stress aku & high blood pressure ni lagii...