6/8/11

medical check up

adeii..nak citer sedih nie..huhu
td aku gi medical check up..
nk test tekanan darah..tapi tekanan darah nye tinggi..
oh tidakk..sampai nurse tuh suruh aku baring segala nak bagi aku relax jek..
tp tak boleh, tekanan darah tetap tinggi..
aku dah risau..tapi aku cakap mmg normal tekanan aku memang macam itu bila setiap kali aku nak buat medical check up or derma darah..

dulu mata aku paling clear lagi segar..nampak nombor yang jauh-jauh pun aku boleh baca..
sekarang, dah tak nampak sangat da..kabur doe..
oohh tidak..risau nye..
td check pun, mata kanan aku memang dah tak nampak huruf2 yang bawah2 tuh..
mata kiri je ok..
aku tak nak pakai speck..
tolong..tolong .. T.T



p/s : ni sume gara2 tekanan kerja ker..abis lah aku..