5/31/11

jangan kutuk orang, nanti berbalik pada diri sendiri..

haaa.ambik kau!
kadang2 aku geram jugak kalu berkawan or bergaul dengan org yg suke kutuk2 org nie..
eh eh, cam kau bagus sangat kan.?pe motif kau nk kutuk orang tuh, nk gelak2 kn org.
kau sempurna sangat kah??

nak pulak kalu ader setengah tuh yang mulut puaka sikit,
depan baik segala..belakang kau tikam orang tuh dalam2..
teruk orang cam nie..

kalu aku senang jek..
kalu ada yang cam mulut2 puaka nie..aku mmg elak dr bergaul la dengan dorg..
kalu terpaksa, aku akan diam je, and x bercakap langsung dengan orang cmni..
kalu terpksa ,just cakap mende2 yang penting je..

bukan nak cakap aku bagus ke apa..
just xsuke dengan orang yg perasan bagus..
macam KAU!..ish sakit nye ati akuuuu..



p/s : huhuhu..lepas geram..lalalaa~`

entry lepas geram cara baik..

bengang jelah aku dengan kau nie!!!!!!!!
pemalas betul!!!!! huh!





p/s : ok dah lega ckit..

Pesawat peribadi orang-orang kaya di dunia

jom usha kapal-kapal terbang orang-orang kaya ni pula..kau ada? tak ada kan...aku pun tak ada..haha

Donald Trump : smart weyh!


Roman Abramovich dan Boeing 767-33A nya : main bola je da boleh beli benda alah nie sebijik:jeles!



Sultan of Brunei dan Boeing 747-430 nya : sultan brunei ni kayo..pakcik kayo..pakcik kayo



 p/s : alamak, ada lagi nie..xleh upload pic..komputer tengah sengal..hadoi..~