2/1/11

malang nye nasib sy..huhu..

today..1/2/11..smlm, laptop sy da masuk virus.dah byk kali scan virus tuh, tp xtw, blk opis ni laptop tuh masih leh On @ tidak..sy tgh wt asgment tyme tuh, terus xjd wt asgment, cz serabout sgt kepale otak sbb virus dah masuk..sy xsalah kn sape2 pon sbb virus, mende dah nk jd.. due date anta draft rabu ni ( 3/2/11), tp sy xwat2 ag, sy nk wat kt opis, tp betapa mlg nye nasib sy, biler pendrive yg sy copy smlm, tertgl kt umh..alhamdullilah, la arini keje x bpe nk byk ( beser mmg byk, tekanan emosi juge ye)..bru ingt nk wt thesis,tp pendrive tertggl.. abis sy nk siapkn biler, mlm ni, nk kua cari antivirus, oh laptop ku syg, tolong lah jgn wat hal.. kasihani diri sy yg sgt2 tabah ni..adeii, sedih nye ni, malang tol la nasib..disebabkn mslh careless yg teruk ni, sy byk tol ditimpa mlg yg tidak berbau..adoii..sy aser sy sgt mlg arini, harap nasib yg mlg ni,jauh la dr sy,oh plsss~`
ya sy mmg cuai dan mudah ditipu.!!



adei..skrg ni, ak mmg tol xphm diri aku, knp confident ak makin hari makin low.. and then, ak rasa sgt2 cuai skrg, careless sgt( giler2 nye careless,bodoh betul)....aku rasa cm ak dah xde kelebihan pon.benci nye hidup cmni...sush nye idup jd org yg nama tengku ismail ni, sgt2 cuai n cpt percaye ape org ckp..tolong la, aku xnk salu ditipu, pnt sgt..ak pon konpius, sometime, org ckp tuh hanya tipu semata2, tp ak percaye bulat2..arghh.. cmnelah ak nk berubah ni..people, pls stop lying to me, i'm really hate that..!

nk ckp what goes around comes around pon cm x logik sgt, cz ak jrg menipu, beser ape yg aku ckp, sume nye betul..klau tipu utk jg haty org tuh ade ah..hmm..xphm tol.. come on tengku ismail, u are 22 now, be matured.. yeah, sy nk berubah ,jd org yg jgn mudah sgt tertipu.! really hate dis..!



p/s : perit nye lah dgn dugaan cmni, yeah, aku mmg salu diuji cmni..Allah syg ak sgt la kn, sbb tuh, ak salu diuji cm ni..huhu