1/16/11

reunion roomates C331 @ KLCC..

ari tuh REU dgn ex-clasmets kt matrik, now, REU roomates kt matrik,skrg bru nk wt, cz dulu aku jauh sgt dr dorg, dah kt shah alam ni, leh la jumpe..dulu susah, cz aku sorg je blja jauh,hehe

wah, lme siot x jumpe korg, my besh rum8 kt mtrik..sumpah, aku rindu kt korg, biler ingt sume yg kite wt dulu, mende2 sengal tuh, mau nye, aku nk gelak guling2, ahha..
actually nk wt kt mid jek,last2 aku plan suh p klcc, sib bek dorg sporting nk ikut, hehe..
thanks sgt2 korunk :)

p/s : ape yg ak tgk, sorg2 nye perangai still x berubah, rambut je dah lain, hehe..dress up mybe berubah juge ;P..whateva it is, korunk mmg rum8 yg besh :)
even 1thn dgn korg, byk memories :)
hepy bufday to me, hepy bufday to me...and.SUprise..!!!


wah, unexpected, sgt2 terkjut..thanks sgt, sgt2 hargai nye( malu2,)
kite kn 1 family, hehe :)
x expect lgsg ader wt suprise, ehhe..
btw.....tq tq tq tq so so so so much :)

wah, aku dah 22 dah..cepat nye..xpe2..remaje ag ( wat2 remaja pon boleh )


p/s : sgt2 suke secret yg indulgence ni, lov it so much..tq :)
love that suprise,segan siot suprise2 seh :P
tyme ni baru pas bgn tdo, tu yg serabai, hehe, balik2 keje terus tdo,.bgn2 terkejut, hahah
2 days 1 night @ KB 'n' MachanG


actually aku dtg kb pon nk jumpe advisor, skejap je aser, tp yg lme duk dalam bus la, amik mase 8jam..lenguh2 bdn, tp nk wt cne, terpksa g..seronok gk, even penat,..hepy jugek, dpt jumpe kwn2 n aku cm org merempat ( ala2 xde rumah, cz menumpg tdo n mandi kt umh ex-housemates aku, huhu )..yg plg besh,sambut bfday in advance kat muhibahh dgn kak yung, huhu :P
layan~~` last b4 nk blk tuh, kite org try restoren piza baru kt kb ni, murah sedap n..nk lgi, tggu aku dtg kb ag, huhuh :P

p/s : thanks to apih cz anta p umh sewa tuh, n tijah n kak yung cz sggup jln kaki bersame2 dr kb mall ke tesco, semate2 nk anta ak p stesen bus, aku aser berslh giler, penat siot jalan kaki, dah la jauh nk mampus..huhu