12/20/11

Merokok? Perlu ke?

Korang merokok tak?merokok tak? Actually ape motif merokok ni ye? Orang cakap nampak macho?
Tapi nampak macho ker? Habis aku tengok gurls merokok tak nampak macho pun, hancor ada lah kot,

ada satu lagi cakap merokok dapat melepaskan tekanan?aik,tertekan sanagt ke? Ada banyak cara lain nak lepaskan tekanan rasa nya. Erm..


Alhamdulillah, aku tak pernah try nak hisap rokok because nafsu serakah aku tak pernah terlintas nak merokok, entah kenapa rasa tak bernafsu langsung bila nak hisap object berasap tu,ape yang best sangat ye.*confuse!*

Orang cakap merokok ni,negative impact kita dapat lihat pada raut wajah sesesorang,orang yang merokok nampak tua.bibir akan kehitaman,erk!
So, tak payah la merokok! Tak mendatangkan apa-apa kebaikan pun, duit terbakar! muka nampak tua! Bibir pun hitam! Penyakit pun datang.betul tak?

This is my opinion, untuk perokok tegar terpulang lah nak terus merokok atau tak.
tak salahkan nak bagi pendapat kat blog sendiri..lalala~

Itu sahaja post harini!

#okbai!




p/s : harap-harap aku takkan cuba untuk merokok sampai lah aku mati.

9 comments:

CekbOlat-bOlat said...

benci perokok ! wakaka #kejam..

hmm.. cekbolat semput dgn asap rokok =,="

mr.syazwan said...

eh kan ke bibir kamu itam???

haaaaaaa

=_=

Joe_Hans said...

pernah ada pengalaman merokok.. tapi xketagih pon... hahaha..

yang penting saya bukan PEROKOK.. :)

aleen aiden said...

orang kate klo dah terjebak payah nak benti.tapi oranglah yg kate.hu3

Nalisa Syahira said...

merokok ? tak cool lsg .

Finaz Jaafar said...

merokok membahayakan kesihatan member..eh eh??ops...=P

Aina said...

so, jgn nk gatal2 merokok k~~

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Katakan tidak pada rokok lol...hu3...anyway nice blog & salam perkenalan..

BTW kami dah follow blog is, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

akugreenrosemu said...

oke la tu klu jenis bukan perokok.
anda tergolong dalam jenis idaman wanita.haha >.<