12/13/11

banjir oh banjir ~

hai monday,hai everyone,hi readers*eceh*
few days ago, aku balik kampung ku di kuantan,
macam biasalah kan, kalau kat kuantan,hujung-hujung tahun ni,confirm rumah aku banjir,sabtu lepas,hujan turun dengan lebat gila,tak dapat nak tengok gerhana bulan sabtu tu,frust sikit.huhu

hujan turun dengan lebat dan menyebabkan banjir di kawasan rumahku
Alhamdulillah, rumah aku memang tak masuk air,sebab aku tinggal rumah tinggi.
ahad tuh,lepas hujan renyai,banjir still ada, my mom & i try la jejalan keliling kampung,konon-konon cam pegawai nak check banjir,sambil aku bawak handphone aku satu, untuk snap photos,hihihi

my mom memang sporting lah, because dia yang snap photos aku,hahah..
kalau nak orang lain memang payah lah kan,hihihi~
enjoice the photos!


gaya je lebey,hujan takde pun, hehe

muka cover handsome,even tak mandi lgi,hihi

banjir di kampungku,huhu

my mom,haha.beg tuh,aku letak handphone,secure skit,takut jatuh dlm air



p/s : banjir memang tiap-tiap tahun..sejukk jek..huhuh

11 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

hey jgn main air banjir. bahaya. ada kuman

Joe_Hans said...

setuju dengan faiz farish... jangan2..bahaya..

naem said...

aku tengok dari dalam kereta je banjir. haha

cimOt said...

xpenah rasa banjir..

p/s: jom laaa join my kontest kat blog!!

Mengimport/Menjual Arnab Comel said...

mak aih siap main banjir..
dah dekat ngan pencawang..
kang zetttt kena renjatan..
ngee...

#follow here..
come visit.. TQ

Mengimport/Menjual Arnab Comel said...

Tidak susah untuk menjaga si comel tu.. lebih mudah/mesra alam/manja. walaupun org kata bela cat lebih okay tp cat lebih tinggi penjagaan dari si comel ini. Jika ada pertanyaan boleh hubungi melalui email @ HP saya. Thanks..;)

Miz Novexx said...

sila berjaga-jaga dengan buaya...

nasha sanza said...

hai,sempat poosing walaupun banjir..

CekbOlat-bOlat said...

ada buaya ! pkai suar pendek bunge-bunga.. mkcik jaga-jaga ! haha

محمد رازيق said...

wah, best tu.. ley main banjir.. kat kuantan ek? slam kenal bro.. free2, jmput singgah blog, bc CAHAYAMATA :)

c'axoera said...

jangan main banjir heheeh ada jaws tu hahahah


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html